Hå skille medsilikongummi ogflytende silikongummi ?

 

vi bør se mange forskjellige typersilikongummi Produkter.I tillegg til utseende og farge er det også forskjeller i hardhet og strekkelastisitet.Det viktigste er at det også er forskjeller i materialer.

 SILICOEN GUMMI

Flytende silikon gummi

flytende silikongummi er i forhold til solid høytemperatur vulkanisert silikongummi, som er flytende, har god flyt, rask vulkanisering, mer sikker og miljøvern, og kan fullt ut oppfylle kravene til matkvalitet.

 

silikongummi

silikongummi er et slags cellulært polymerelastisk materiale, med høy temperaturbestandighet, kuldebestandighet, løsemiddelbestandighet, bråmotstand, adhesjonsmotstand, elektrisk isolasjon, kjemiske egenskaper og andre egenskaper, et bredt spekter av bruksområder.

 

Forskjellen påVæske ogsilikongummi

Shape

Som navnet tilsier,flytende silikongummi er i flytende tilstand og har likviditet.

silikongummi er solid, ingen flyt.

 

Ssikkerhet

flytende silikongummi er et høygjennomsiktig høysikkerhetsmateriale av matkvalitet, støping uten å tilsette vulkaniseringsmiddel og andre hjelpematerialer, forseglet fôringsstøping.

silikongummi er gjennomsiktig miljøvern materiale, molding må legge til herdemiddel herdetid, åpen mold fôring molding.

 

Formingsmetode

Flytende silikon er sprøytestøping flytende silikongummi (LSR): fullt navn er sprøytestøping flytende silikongummi, herdeutstyr for sprøytestøpemaskin.

Sprøytestøpemaskin har En teknologisk prosess er veldig enkel, det er ikke nødvendig å varme i prosessen med gummiingredienser, blanding, blanking, materiale og prosess, bare en av arbeiderne tar produkter), høypresisjonsprodukter (støping før alt det manuelle programmet blir erstattet av A-maskin), høy effekt (A/B-limblanding under en viss temperatur i noen få sekunder for å forme), sparer, sparer strøm, sparer materiale og så videre mange fordeler, Kan produsere alle høytemperatur-gummiproduksjonsprodukter.

 

silikongummi molding materiale er et stykke fast, gjennom blande maskin blanding, skjæremaskin til produkter og form passende størrelse og tykkelse, og deretter satt inn i formen, trykk molding maskin under en viss temperatur molding.


Innleggstid: Jan-11-2022