En passiv radiator er en komponent som vanligvis brukes i høyttalere for å forbedre den generelle opplevelsen.Den fungerer sammen med hoveddriveren (den aktive høyttaleren) for å levere forbedret bassrespons og bedre generell lydkvalitet.Slik fremmer det opplevelsen av en lydhøyttaler:

PASSIV RADIATOR

 

  • Forbedret bassrespons: Den passive radiatoren forsterker den lavfrekvente utgangen ved å resonere med luften inne i høyttalerens kabinett.Dette gir dypere og mer uttalte basstoner, noe som resulterer i en rikere lytteopplevelse.

 

  • Forbedret total lydkvalitet: Ved å jobbe sammen med den aktive driveren hjelper den passive radiatoren til å balansere høyttalerens frekvensrespons.Dette betyr at lyden som produseres av høyttaleren er mer nøyaktig og godt avrundet over hele lydspekteret.

 

  • Økt effektivitet: Bruken av en passiv radiator gir økt høyttalereffektivitet, noe som betyr at den kan produsere mer lyd med samme mengde strøm.Dette kan resultere i høyere og mer effektfull lyd, som gir en mer oppslukende opplevelse.

 

  • Redusert forvrengning: Passive radiatorer reduserer effektivt forvrengning som kan være forårsaket av turbulens eller for høyt lufttrykk inne i høyttalerens kabinett.Dette fører til renere lydgjengivelse, med minimalt med uønsket støy eller artefakter.

 

Oppsummert fremmer tilstedeværelsen av en passiv radiator i en lydhøyttaler en kraftigere og mer oppslukende lydopplevelse, med forbedret bassrespons, forbedret lydkvalitet, økt effektivitet og redusert forvrengning.

 

Kontakt oss og få din egen passive radiator:https://www.jwtrubber.com/custom-passive-radiator-and-audio-accessories/


Innleggstid: 25. juli 2023