1、Husholdningspakninger
Husholdningspakninger kan ofte klassifiseres som pakninger for daglige nødvendigheter, for eksempel vanlige dekkebrikker, bordmatter, hovedårsaken til bruk av silikonmateriale er for å forhindre skade på skrivebordet, sterke adsorpsjonsegenskaper kan forhindre at gryter og panner sklir, mens de tar rollen som varmeisolasjon.
Sterk adsorpsjonsytelse kan forhindre at gryter og boller sklir, mens de tar rollen som varmeisolering, er dekkebrikker hovedsakelig laget av miljøvennlig silikonmateriale, - generelt er temaet for utseendet, så fargen og mønsteret er viktigere!

2、Sense silikonark
Hovedrollen til denne typen produkter for elektroniske ledere, for eksempel ledende silikonfilm, varmeoverføringssilikonplate og så videre fordi silikonproduktene i tilsetning av katalysator har en viss elektrostatiske og ledende egenskaper, der innebygd i maskinvarearket, ledende svarte partikler og belegg for å oppnå sanseeffekten!Dette produktet er for tiden toppen av alle elektroniske enheter må ha det samme!
3 、 Matkvalitets silikonark
Som daglige nødvendigheter, medisinsk utstyr og langvarig kontakt med menneskekroppsprodukter som må bruke denne typen produkter, som forseglingsark for grytelokk, støtdempende tilkoblingsark, etc., må dette produktet oppfylle testsertifiseringen for miljøvernnivå. .

4, Mekanisk tetning
Mye brukt, kraftig, i forskjellige bransjer, mekaniske pakninger og bufferpakninger kan sies å være den vanligste typen produkter, denne typen diverse tilbehør er også mange silikonprodukter produsenter en av de viktigste, og forskjellig bruk av forskjellige miljøer og ytelse kan velge forskjellige materialer, i tillegg til silikonmaterialer, naturgummi, nitrilgummi, neopren, fluorgummi, etc. er mye brukt!


Innleggstid: Aug-05-2022